::PLEASE READ THIS BEFORE PROCEED::

Blog ini hanya memaparlan PENDAPAT PERIBADI si penulis..anda BOLEH bace,tp DILARANG SAMA SEKALI @ 2 KALI @ BEBERAPA KALI SELEPASnyer menggunakan bahan2 yg ade disini untuk tujuan yang tidak MUNASABAH..setiap org ade pendapat masing2, termasuklah si penulis...

::GENG SIBER::

Friday, April 22, 2011

Kami Blogger Baru Kurang 100 Followers

Salam semua...

ni entry ke 2 utk ari ni..ntah naper tgn tetiba rase rajin nak menaip... maklum la baru lepas mandi..muahaha.. dah siap mandi 'ter'online lak... dh bila 'ter'online, nak jer jenguk wats up kat dashboard ni...

sblm ni x der la sgt nak amik kesah ade follower br ke, lame ke.. tp sbb since 2009 lg dok blogging tp masih lg x sampai pon 10 org follower so, nak gak la Cik Orked mencuba segmen dari Bangku Kosong ni.. Name segmen ni, Kami Blogger Baru Kurang 100 Followers...muahaha... so, seperti yg di nyatakan kat blog BK ni, senang jer...

1. wat entry guna tajuk Kami Blogger Baru Kurang 100 Followers -------DONE

2. ceritakan mengenai 1st follower anda :-----------------

Nama 1st follower Insufficient Memory adalah dr dooha... ekcelli, Cik Orked x kenal dr dooha ni tp sbb bila dh tgk ade org follow blog ni ade lah semangat skit nak menulis... Cik Orked nak gak follow dia tp dia lbh suka follow blog jer... hopefully 1 ari nanti akan ada entry dr dr dooha...

DONE..

3. Jangan lupa masukkan 3 wajah saya yang tak senonoh tu ... hehehe..---------- copy & paste dr BK nyer syarat2 entry....muahahha... DONE..

hopefully, ade la kwn2 lain yg sudi follow..bila dah ramai yg follow, bersemangat skit nak wat entry baru..muahahhaa....

cau Senah!

8 comments:

  1. singgah sini dr blog bangku kosong. :)

    ReplyDelete
  2. as salam..
    salam ziarah dari bangku kosong..
    jangan risau.. kekurangan kekosongan akan berlaku.. insyaALLah..
    bersahabat dengan mu...

    ReplyDelete
  3. singgah dari bangku kosong dan trs folo blog ini sebagai tanda sokongan ^^,

    ReplyDelete
  4. singgah sini dari Bangku Kosong. Dah follow untuk bagi sokongan. Keep blogging

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...


    blogger baru ker? elok la join dlm bloglist bangku kosong..saya pun join jugak..

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  6. @akuwanblur90, @mujahid,@kathy,@Elle Elyssa, @BLADE EDGE;

    mekasih smua...huhu..terharu bila ade blogger lain sudi menjenguk..mekasih..

    ReplyDelete
  7. saya pun blogger baru jugak...samalah kita..:)

    ReplyDelete
  8. salam dear!!
    datang dr segmen HH..bangku kosong..!!
    salam kenal yer..

    salam singgah dari mummy weiyda
    eppy blogging ya!!

    Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...